Träning

Egenträning med kortköp:Det kan vara svårt att hålla igång träningen efter avslutad behandlingen hos fysioterapeuten, även om man vet att man behöver. Därför erbjuder vi fortsatta träningsmöjligheter som friskvård hos oss.

Vi har avsatta tider varje vecka som är till för egenträning. Träningen ligger utanför sjukvården och du tränar på eget ansvar. Vi kan vid behov och om tid finns, hjälpa till att ställa in maskiner och svara på enkla frågor angående din träning men din behandling är avslutad och du hänvisas till väntelistan om du har nya problem eller gamla som återkommer.

Du skriver själv upp dig på en lista när du vill komma nästa gång. Listan finns i svarta pärmen i träningssalen. Det går även bra att ringa och boka om du inte skrivit upp dig och vi är tacksamma om du hör av dig vid återbud så att någon annan kan få möjlighet att träna då det inte går att vara för många i lokalen.

Det är viktigt att du håller tiden för din träning då det på övriga tider pågår annan verksamhet i lokalen. Du kan därför inte komma tidigare eller gå efter avsatt tid.


10-kortet kostar 500 kr och du visar upp ditt kort och får det signerat vid varje träningstillfälle.


Aktuella tider för egenträning:

Tisdagar 8.00-10.00

Torsdagar 15.00-17.00

Här för massage?