Kontakt

Harmonia Fysioterapi AB

Rademachergatan 19, 2 vån

632 18 Eskilstuna

 

Portkod erhålls vid bokning.

 

Tel 073-629 08 18

(nya besök tas ej emot via sms, återbud och ombokningar går bra via sms)

 

mail@harmoniafysioterapi.se


Swish 123 458 54 28


Bg 5648-6905

Öppettider fysioterapi:


Våra öppettider varierar från vecka till vecka men oftast öppet 08.00-16.00. Vissa dagar är kortare och andra längre. Om svårt att få kontakt så lämna meddelande på telefonsvararen. Vi har svårt att svara under pågående patientbehandling men återkommer vi så fort vi har möjlighet. Endast bokade besök möjligt.


Öppettider massage:


Följ länken nedan för att boka tid via bokadirekt.se.


  


Här på Harmonia Fysioterapi tillämpar vi den nya dataförodningen GDPR som gäller inom hela EU från 25 maj 2018. Den handlar om säker hantering av dina personuppgifter med ökad skydd för personlig integritet.

Om du är patient här skyddas du även av Journaldatalagen. Vi hanterar alla patientuppgifter via SGX-Journalsystem. Varje månad skickas din besöksstatistik i säker fil till Landstinget Sörmland, som i sin tur lagrar informationen på säkert sätt. Dina journalhandlingar finns kvar i vårt journalsystem som är godkänt enl. GDPR och Journaldatalagen.

Vi tar inte emot personuppgifter eller hälsoinformation till oss via mail eller sms. Om någon skickar känsliga uppgifter till oss så raderar vi dessa meddelanden. Vi svarar ej med känsliga/personliga uppgifter utan dessa skall förmedlas via telefonkontakt eller vid personligt besök.